| Τα ΝΕΑ μας |

«Καινοτομία και Συνέργειες στον Αγροδιατροφικό Τομέα», μια επιχειρηματική συνάντηση από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με συμμετοχή επιχειρήσεων στον τομέα της αγροδιατροφής

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση των Δρόμων του Κρασιού Αθήνας έγινε την Πέμπτη 4/12/14 στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσε το  Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης, Μητροπόλεως 59, με θέμα «Καινοτομία και Συνέργειες στον Αγροδιατροφικό Τομέα».

Περισσότερα...

Τα Wines of Athens προσέφεραν τα κρασιά του γεύματος της επιχειρηματικής συνάντησης «Δημιουργώντας Επιχειρηματικά Δίκτυα στην Πόλη – Agora of Pandrossou».

Η επιχειρηματική συνάντηση διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης (Αίθουσα Θεόφιλος), Πανδρόσου 36, Μοναστηράκι. Μεταξύ των θεμάτων ήταν και η επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του δικτύου Agora of Pandrossou, με το οποίο τα Wines of Athens -Δρόμοι του Κρασιού Αθήνας αναπτύσσουν μια νέα συνεργασία. Τα δύο δίκτυα επιχειρήσεων δημιουργήθηκαν με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, αποτελούν και τα δύο καλές πρακτικές cluster και εντοπίζουν πολλά κοινά σημεία.

http://www.kainotomia.imegsevee.gr/images/pdf/dt_agora_06062015.pdfhttp://www.kainotomia.imegsevee.gr/images/pdf/dt_agora_06062015.pdf

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελιδα του Agora of Pandrossou: https://agoraofpandrossou.wordpress.com/about/