| Τα ΝΕΑ μας |

«Καινοτομία και Συνέργειες στον Αγροδιατροφικό Τομέα», μια επιχειρηματική συνάντηση από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με συμμετοχή επιχειρήσεων στον τομέα της αγροδιατροφής

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση των Δρόμων του Κρασιού Αθήνας έγινε την Πέμπτη 4/12/14 στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσε το  Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης, Μητροπόλεως 59, με θέμα «Καινοτομία και Συνέργειες στον Αγροδιατροφικό Τομέα».

Περισσότερα...

Η έκρηξη των γεύσεων

 Γράφει: Ελένη Κεφαλοπούλου - Δημοσιογράφος Οίνου

poikilies2Το μεγάλο πλεονέκτημα των οίνων από Σαββατιανό είναι το ιδανικό ταίριασμά τους με μια πληθώρα εδεσμάτων. Είναι ίσως από τις ελάχιστες ποικιλίες παγκόσμια που μπορεί να δέσει γευστικά με τόσα διαφορετικά πιάτα. Το ήπιο αρωματικό του προφίλ, η σωστή οξύτητα, η μετρημένη "γλύκα" του το καθιστούν ιδεώδη σύντροφο θαλασσινών, ψαριών λιπαρών αλλά και πιο ντελικάτων. Ταιριάζει όμορφα με έντονους γευστικά μεζέδες όπως ο ταραμάς, το χταπόδι αλλά και με ριζότο, τάρτες και πουλερικά. Παγώστε ένα Σαββατιανό της Αττικής και απολαύστε τον καταγάλανο ουρανό, τον ήλιο και το φρέσκο αεράκι μιας μαγικής γης με την μεγαλύτερη και αδιάλειπτη οινική ιστορία στον κόσμο.